Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já nevím, proč se na ty STBáky tolik nadává. Vždyť nám v roce 1989 přinesli tu kýženou svobodu. Však se jim za to dostalo patřičného ocenění. Odsouzen byl jenom pan Lorenc ( ne však ten co pomáhal se stavbami ve Vesničce mé střediskové) . Ostatním se dostalo po zásluze odměny. Štětina - europoslanec, Havel - prezident, Tošovský - předseda vlády a guvernér ČNB, Korte - poslanec, Babiš - ministr financí, Laube - poradce ministra vnitra a náměstek policejního prezidena, etc, etc.

1 0
možnosti
Foto

Pan Lorenc byl ve filmu Na samotě u lesa.

0 0
možnosti

:-)......Zřejmě na té jeho minulosti něco bude, mnoho lidí to komentovalo. Tak se to vyřešilo po Chovansku. Se super platem se uklidí z očí, aŤ nedráždí, funkce poradce je také dobře zaplacená a je to vyřešené. R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Laube nebyl nikdy v StB, ale opravdu nikdy nebyl v Stb. Takou stupiditu může napsat jenom totální b.... Nikdo kdo byl v StB anbo ve vojenské rozvědce nemohl a ani nezastavá vedoucí funkci v rámci Policie ČR. Prostě jsou to kecy. RvRvRv

0 4
možnosti

J83a39n 13R67á82ž

19. 9. 2016 16:51

Podle Wikipedie členem StB byl. Dokonce to prý dotáhl na vedoucího staršího referenta. Ale Wiki se nedá tak úplně věřit. Jen !i nejde na rozum, že de Laube nesnažil tuto informaci vymazat, když u StB nebyl.

Pokud vím, tak stopro Zdeněk Laube byl u IV správy SNB, které se říkalo "sledovačka", neb měla na starosti monitoring t.zv. "závadových osob". S příslušníky této Správy SNB jsem měl neblahé osobní zkušenosti a mohu říci, že estébaci byli proti nim slušní lidé.

3 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik