Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Všichni se cítí ohroženi. Ti co za svůj život nepřeložili stéblo křížem, jejich výrobní nástrojem jsou nevymáchaná ústa a někteří,(je všeobecně známo), mají na kontech desítky milionů, aniž by vytvořili nějakou hodnotu, tak bojují ! Zoufalí lidé dělají zoufalé věci ! Viz "reforma " policie. ČSSD se stává pro většinu nevolitelnou stranou, tak to chtějí zachránit. R^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Od Babiše (a celého ANO) by docela sedl trefný protiútok ve formě zákona - že do příští vlády nebude smět vstoupit ten, kdo za posledních 10 let nepodnikal a nebo nepracoval v běžném zaměstnání.

1 0
možnosti
JL

Andrej vypadá nějak utahaně. Možná rezignuje a tím bude český národ zachráněn - budou mu vládnout tradiční spolehlivé strany, které se ve všem dokonale osvědčily a on jim v tom už nebude překážet. To máme: čssd, ksćm, ods, TOP a lidovci, možná se tam nacpe ještě nějaká nacionalistická. A kdo sestaví vládu? To by mě taky zajímalo. Odhaduju: ĆSSD, lidovci a nacionalisti - i když ti lidovci jsou moc kultivovaní, i by nacionalisty nevydýchali. Takže menšinová vláda...? Vždyť oni toho Babiše potřebují, měli by si ho hýčkat.

2 0
možnosti
JR

J25a22n 43R42á72ž

14. 9. 2016 17:37

Lidovci?

Ti půjdou do vlády s každým. Už byli ve všech vládách v letech 1921 -1938 bez ohledu kdo vládu sestavoval. 1945-1948 dělali, že jsou v opozici vůči KSČ, ale po roce 1948 prohlédli, chytili nový vítr a jako součást Národní fronty byli ve vládě až do roku 1989, pak opět prohlédli a byli ve vládách jak ODS, tak i ČSSD. Když zde budou vládnout čínští komunisté, nepochybuji, že se do vlády vlísají znovu.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS