Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Tak mne napadá - vyšetřilo se vůbec, zda tenkrát byla fotka krabice s červenými kartami (rozdávaly se přímo z ní) originál či podvrh? Na štítku byla za příjemce uvedena adresa ambasády našeho jednoho ze "spolehlivých spojenců". Těch, kteří nás v letech 1938, 1968 a 1990 hodili přes palubu. Pokaždé jinak. Výsledkem ale vždy bylo vyklizení světových trhů a o to jim hlavně šlo. Byznys až na prvním místě.

0 0
možnosti
Foto

J28a36n 68K53r28o62p93á39č

8. 2. 2016 15:45

Pane Dvořák, dovolím si velice pochybovat... Ovlivněn pouze mým VLASTNÍM úsudkem, jsem přesvědčen, že se ve svých závěrech velice, ale skutečně velice mýlíte... ale článek se hodí do profilu blogové platformy tohoto média, administrátoři budou vděční. Oponentů se bát nemusíte, jsou umlčováni.. :)

3 2
možnosti
DN

No o té demonstraci jsem se dozvěděl až dnes z různých zdrojů, i jsem narazil na články o tomto údajném provokatérovi. Celkem mi to je jedno, není pochyb, že se mezi demonstranti pohybují policajti v civilu, zvlášť u takovýchto demonstrací, a "monitorují" , ale zarazila mě vaše věta:

"Policie vychází z toho, že pro každého soudného občana naší země by mělo být nepředstavitelné, že by demokratický sbor skutečné národní bezpečnosti praktikoval metody bývalého režimu.."

Ta bezbřehá naivita je opravdu do nebe volající. To, že se vyměnila zelená uniforma za modrou a že se najednou může vybírat vláda ze svobodné kandidátky, to ještě neznamená, že se změnily typy lidí, které se hlásí do sboru, že se změnily tak razantně praktiky. Systém, ve kterém jsou ti lidé - policisté, je stále stejný, jen jim bylo ubráno trochu pravomocí. Což ale neznamená, že kdyby je měli, že by nedělali to co v minulém režimu.

4 0
možnosti
RH

1. Je to policajt

2. Ať již to byli provokatéři nebo extremisti, tak porušovalo zakrývání obličejů zákon

7 0
možnosti
JN

Podle nepodložených spekulací, pouze na základě fotografií zobrazujících muže X....

video vám nestačí?

https://www.youtube.com/watch?v=urh42S5Pblc

0 0
možnosti
Foto

Vy si z toho děláte srandu, ale podle mého jde o jeden z největších průšvihů a o největší skandál co se svobody u nás od roku 89 ́týká...

9 0
možnosti
JD

J72a72n 10D48v60o31ř23á66k

8. 2. 2016 13:01

Ale z kontextu a stylu textu snad musí být jisté, že policejní provokaci nezpochybňuji, a proč jen opakovat vážně míněné alarmy, když je jich v ostatních blozích dost?

:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik