Jan Dvořák

Premiér nikdy nespí, na rozdíl od Babiše

8. 09. 2017 22:11:13
O premiérovi Sobotkovi teď není slyšet zhola nic v souvislosti se sociální demokracií, ačkoli stále jejím velmi aktivním členem je, pouze se z celostátní tváře socialistů smrsknul na tvář regionálního lídra jižní Moravy.

Je na volitelném místě na kandidátce s šancí na opětovný poslanecký mandát, a nasazení nijak nešidí. Na jihomoravských mítincích agituje za vítězství strany v kraji naplno, tak jako celá léta předtím, a poslední rok zejména, naplno agitoval pro vítězství ČSSD v celostátním měřítku.

Cíl je stále tentýž: Babišovce dohnat, a předehnat! Na přesvědčování má ještě celých 43dnů. Kdyby každý den soc. demokraté ke svým 14 procentům preferencí získali 0,5 procenta navíc, vyhráli by s výsledkem 14+ 21,5 = 35,5 % ! Při 0,25 denním nárůstu by to bylo 14+11 =25%, což i tak by mohlo při nižším zisku babišovců znamenat vítězství pro ČSSD, anebo druhou pozici na příčce za ANO a tudíž velmi důstojnou koalici s Babišem (z nezbytnosti zachování výdobytků listopadové revoluce) s ministerstvy rozdělenými halb und halb.

Autor: Jan Dvořák | karma: 21.54 | přečteno: 638 ×
Poslední články autora