Sociálně demokratický Projekt Change gender byl úspěšný

Sociálně demokratický nápad, aby nejméně 40 procent zastupitelstva krajů a Sněmovny povinně tvořily osoby opačného pohlaví, v koalici sice pohořel, avšak pro ČSSD platí.

 

I když se skeptici s pochybami ptali, kde brát a nekrást tolik žen, které by se práci pro vlast obětovaly až do roztrhání těla, jestliže problém byl i s kandidátkami do krajských voleb, sociální demokracie se zviklat nenechala.

Bezpečnou pojistkou pro naplnění smělého cíle se stal Speciální operační projekt Lidového domu. V čem pojistka spočívá?

Při nižším zájmu ženského pohlaví o vstup do aktivní politiky měla tímto projektem projít adekvátní část mužské soc. dem. populace. A to v počtu, kterým zbývající ženská procenta plnohodnotně nahradí, takže stanovené procentuální čtyřicítky podílu žen dosaženo bylo, jak ukázalo schvalování všech kandidátních listin v Lidovém domě. Ví se také, proč se lídrem v Praze nestal ministr Ludvík – ten se změně vzepřel, ačkoli díky přirozenému hlasovému zabarvení už teď byl ideálním ženským kandidátem. To místopředseda Dolínek projde operačním systémem během divolené.

Sám expředseda, aby rozptýlil obavy kolegů z neznámého, se rozhodl do projektu manifestačně vstoupit už na jaře.

Ať všichni vidí, že v naší partaji, jako v jediné, nemusí být předsedou zrovna chlap“, dal se slyšet. 

Vedoucím projektu nazvaného Change gender byla pověřena místopředsedkyně strany Marxová, která kvótami přímo žije.

 -Jen klid Bohouši, nejdřív se nech předělat, a pak ti nějaké sexy prádélko vybrat pomůžu. A s tím svým příjmením ani hýbat nemusíš. Když mohla být v televizi reportérkou Smetana, tak proč by předsedkyní strany a vlády nemohla být Sobotka?      

Předseda vak s realizací kosmetických zásahů z důvodu nadměrného pracovního vytížení, a zřejmě i kvůli tehdejšímu odporu manželky poněkud otálel, takže ho nakonec zcela dobrovolná abdikace z čela zastihla ještě jako předsedu s „gulama.“  Uvidíme, zda na jihomoravských mítincích, kde kandiduje na poslance, bude už jako Bohuna přechylovat, anebo ne.

Jen tak, třeba podle outfitu, se to nepozná, i kolegyně Merkelová se obléká do kalhot a saka..

Stejný přístup chtějí sociální demokraté  po vyhraných volbách zvolit i při  plnění směrnice, aby 40 procent vedoucích funkcí zastávaly ženy. Lze se proto nadít, že už přespříštím  prezidentem by se mohla stát u nás poprvé žena – oblíbená bc. Chovancová, proti které by kandidoval Klark Samek, s pořádnýma „gulema“.

Šíří se informace, že aktivním zapojením do projektu se do budějické kandidátky mohl vrátit i bývalý krajský hejtman, teď však pod jménem Jiřka Zimolů.

Velkého přímluvce u Milany Chovancové měla Zimolů prý ve volební  lídrini  strany  Luby Zaorálkové. 

Autor: Jan Dvořák | středa 6.9.2017 13:09 | karma článku: 29,67 | přečteno: 1983x
  • Další články autora

Jan Dvořák

Chcete mě číst?

11.7.2022 v 13:19 | Karma: 3,09

Jan Dvořák

Hrozby ze vzdušného prostoru

24.1.2022 v 11:51 | Karma: 0

Jan Dvořák

Karkulka tvrdě narazila

2.3.2021 v 8:53 | Karma: 3,53

Jan Dvořák

Heslo pro vstup do Strakovky

19.1.2021 v 10:23 | Karma: 0
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik